top of page
Auraspray treasures.png

Gebruik de Empower by Design Aura Sprays om je kracht volledig te benutten en in balans te komen.

 

Onze Aura Sprays dienen als een onmiddellijke aromatherapie behandeling die je energie en stemming transformeert. Elke spray bevat een specifieke combinatie die een specifieke helende vibratie met zich meedraagt. Allemaal afgestemd op onze 9 Centra in ons lichaam, gebaseerd op de wijsheid van de centrums van Human Design.

Hoe werken onze Aura Sprays?

 

De moleculaire vibratie van 100% natuurlijke essentiële oliën samen met de krachtsymbolen, affirmaties en kristallen worden doorgegeven in de aura spray. Wanneer je het in je hele aura veld aanbrengt, nodig je je energie uit om te gaan resoneren op dezelfde vibratie als de energie van de Aura spray. Na verloop van tijd is er minder afstand tussen je algemene trillingsgetal en de Aura spray, waardoor er meer harmonie en evenwicht in je ontstaat. De tijd die nodig is om verandering te merken varieert van persoon tot persoon; sommigen zullen het verschil onmiddellijk voelen, anderen zullen een meer geleidelijke verbetering ervaren omdat het tijd kan kosten.

Elke spray bevat een specifieke combinatie die een specifieke helende vibratie met zich meedraagt. Allemaal afgestemd op onze 9 centrums in ons lichaam, gebaseerd op de wijsheid van van Human Design. 

Kom anders gezellig langs in onze spirituele winkel in Friesland! Daar kan je de Aurasprays zelf ervaren!

Onze belofte aan jou:

 

✓ LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN

✓ HANDGEMAAKT IN NEDERLAND

✓Veilige Betalingen met IDEAL of CREDIT/DEBIT CARD

Hier enkele reviews over de Aura Sprays 
earth dancer.png

Sanne Verrips

Ik heb veel plezier van de aura sprays en wat ruiken ze allemaal stuk voor stuk heerlijk! Daarnaast krijg je er hele mooie affirmaties bij.

earth dancer.png

Ik was zo onder de indruk van de eerste spray dat ik er nog een aantal heb bijbesteld. Ik gebruik de aura sprays dagelijks . Suzanne is ook een fantastisch mooie madam, van binnen en van buiten ! Elke keer ik een vraag heb, staat ze er. Ik kom terug als mijn sprays op zijn. Ook al gebruik ik ze elke dag, je komt er echt wel een hele tijd mee toe! Top product

earth dancer.png

Suzanne haar Aurasprays zijn super fijn. Ze ruiken heel erg lekker en ik merk direct het resultaat. De levering is snel en de kwaliteit is echt goed.

earth dancer.png

Ik heb twee aurasprays bij Suzanne gekocht, gericht op mijn Human Design. Ik vind ze geweldig! De sprays ondersteunen precies waar dat nodig is.

earth dancer.png

Deze Aura Spray's zijn fantastisch en uniek. Ik heb nog nooit zulke goede aura spray's gebruikt. Ze doen precies waar ze voor staan en ze ruiken heerlijk! Ik wil niet anders meer. Echte aanraders!

bottom of page