top of page
18.png

He   you! Ik ben Suzanne

En ik ben gedreven om jou inzicht te geven hoe je dichter bij je zelf kan komen zodat je niet meer steeds vastloopt in je hoofd of in je leven. 

Toen Human Design op mijn pad ontvouwde, kreeg ik meteen de bevestiging wie ik altijd al diep van binnen dacht en wist te zijn en toen wist ik ook meteen: Hier ga ik mee aan de slag. 

Sindsdien, zijn er al heel wat dingen geshift. Ik vertrouw op mezelf en omarm mijn unieke kwaliteiten en talenten. Ik ben meer bewust geworden waar ik mezelf ben en hoe ik me laat conditioneren door anderen. Ik ben meer bewust van die weerstand die aan de conditioneringen verbonden zijn. En ik mag dan stilstaan en luisteren naar mezelf wat mijn emoties en gevoelens zeggen. 

 

Door mezelf te omarmen is EmpowerBy.Design ontstaan. Heb ik super coole aura sprays en self-care producten ontwikkeld die meteen verlichting kunnen geven in je dagelijks leven. Daarbij ben ik gedreven om zoveel mogelijk mensen de kracht van Human Design te laten zien en voelen. De kracht van de verbinding naar je ware zelf, wie jij in essentie bent. Dit doe ik door persoonlijke reading en coaching sessies te geven met een aanvullende complete lijn van aura sprays die helemaal aansluiten op de 9 centers van human design. 

En daar is het niet bij gebleven, 16 april 2023 heb ik mijn winkel Empower geopend. Een spirituele nieuwstijds winkel. gelegen in het gezelligste straatje Harmonie in Workum Friesland. Alles wat je in mijn winkel vindt is waar ik zelf achter sta en blij van wordt. Zodra je de binnen komt loop ja als het ware mijn ziel in. Dit is een plekje waar veel zeggen, wat een rust en zo'n fijne energie. Het is niet alleen maar een winkel het is een beleving. Als je er bent trek ik ook met plezier een oracle kaartje voor je. Die je inzicht kan geven om je weer op weg te helpen in je dagelijks leven. 

Volg me op Instagram of Facebook. Zodat je op de hoogte kan blijven van nieuwe inzichten en gratis informatie. 

 

"Volg je innerlijke kompas, breng die goddelijke kracht naar buiten".

 

Nu is het jouw moment om in je kracht te gaan staan en te stralen!

With Love, Suzanne

11.jpg
8_edited.png
Levens motto.png

Wat is  Human Design:

Human Design is de wetenschap van verscheidenheid. Het laat ons tot in het kleinste detail zien hoe en waar we van elkaar verschillen. En bovenal: hoe jij op correcte wijze je eigen autoriteit bent. Hoe je correct de beslissingen maakt die jou door het leven navigeren. Het leven is immers een aaneenschakeling van beslissingen. En wie of wat is daarin ‘de baas’?

Door inzicht in jouw persoonlijke en unieke blauwdruk, wordt het bewustzijn over jezelf verdiept. Zo ga je jezelf (nog) beter begrijpen. Je kan met je strategie & autoriteit gaan experimenteren. Zo kan je gaan observeren en nog meer inzicht krijgen hoe jouw Not Self met volle overtuiging probeert het stuur (en dus de controle) over te nemen. Door zelf te experimenteren met je strategie en autoriteit, zal je steeds meer vertrouwen op jouw eigen waarheid.

Human Design

"Learn to trust your inner strength. Trust in your beauty, it's truly extraordinary what Human design can do for you."

3_edited.png
bottom of page