top of page

Human Design

Human Design combineert het I-Ching, Astrologie, Hindoe Chakra Systeem, kwantumfysica en het Kabbalah Systeem in één! En dit door een grafiek te vormen van wanneer je ziel dit leven is binnengegaan.

Wat is Human Design?


Human Design is een levend experiment dat voor velen zelfbewustzijn en transformatie heeft gebracht. Het heeft actiegerichte, praktische toepassingen zoals het uitwisselen van energie met het universum om meer flow, zelfvertrouwen en acceptatie in je leven te brengen.


Human Design vertelt ons hoe onze energierijke lichamen bewegen en werken in de wereld om ons heen.

Door naar de berekening te kijken krijg je een goed inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daar voordeel uit kunt halen in het dagelijks leven.


Hoewel we allemaal zijn geboren als ons hoogste en meest ware zelf, is aan de meesten van ons verteld wie we moeten zijn. Ons wordt geleerd dat er één 'juiste' manier van leven is. Human Design helpt je af te werpen wat niet bij je hoort. Het bevrijd je van wat de maatschappij, religie of je gezinsstructuur je heeft aangeleerd om zo te zijn. Het leidt tot het aangaan van een evenwichtige relatie met jezelf, door te leren je eigen innerlijke stem te vertrouwen.

Wanneer je je Human Design begrijpt en het gaat toepassen in je dagelijkse leven, dan word je een betere partner, een betere ouder en een betere vriend. Het zorgt ervoor dat je andere mensen de ruimte geeft om te zijn wie ze zijn, en zorgt ervoor dat je stopt met oordelen en de mensen accepteert zoals ze zijn. Door jezelf en anderen beter te begrijpen, kun je een leven opbouwen dat ertoe leidt tot wat goed, overvloedig, gezond en rijk voor je is. Als we ons ware zelf niet op een bepaalde manier kunnen uiten, kan je het voelen door dat je lager in je energie zit. We komen dan vast te zitten en we ervaren pijn. Zo weten we dat we van onze pad af zijn ... en we hebben allemaal verschillende paden. De wereld verandert en je hebt waarschijnlijk nog niet de juiste stukjes informatie gekregen die je nodig hebt om een verandering te maken in je leven.


Human design duidt onze weg aan op hoe onze energie op natuurlijke en aangeboren wijze door ons heen stroomt. Het is de wetenschap van de verscheidenheid - Die het duidelijk maakt dat niemand van ons hetzelfde is.


Wat maakt jou uniek? Wat drijft je ziel voort en wat is voor jou een betrouwbare manier om de beste beslissing te nemen? Wat hoor je hier in je leven te bereiken en te leren? Deze antwoorden en meer worden onthuld door Human Design


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page