top of page

12 profielen Human design

Bijgewerkt op: 2 mrt. 2021


Er zijn 12 profielen in Human design.


Een mooi voorbeeld is om het te zien als 12 verschillende karakters die opgebouwd zijn uit 2 delen. Het lichaam en de kleren die ze dragen.


Het Lichaam: is het is het onderbewuste deel wat ze bewegen door het leven met verborgen motivaties. Het lichaam is het structuur onder de kleding die ze dragen. Het is de drijfveer en het volgen van hun levens thema.


De kleding: is het karakter hoe anderen mensen hun waarnemen van de buitenkant. Het is de teksten dat ze zeggen.


Elke profiel heeft een eigen doel, zijn eigen magie en thema. En ze hebben allemaal een unieke manier om hun zelf uit te drukken in de wereld. Ze zijn allemaal even belangrijk! Als je weet hoe jouw profiel werkt. Kan je nog meer uit jezelf halen op een makkelijke en fijne manier. Op een manier dat jezelf meer energie geeft in plaats van energie verliest.


Wat ook heel mooi is om te zien hoe verschillend de profielen van elkaar zijn en elkaar beïnvloeden en hoe ze lessen leren aan elkaar. Je kunt mensen accepteren voor hun gedrag en daden. Omdat je weet dat is wie ze zijn.


Als je je overgeeft aan je profiel, door je over te geven aan je strategie en innerlijke Autoriteit, kun je gaan genieten van wie je bent. Je kan ophouden met te vechten tegen wie je niet bent. En het loslaten van de verwachtingen die anderen je opgelegd hebben van wie je dacht dat je hoorde te zijn. Door je profiel te kennen weet je jouw eigen waarde.


Wanneer je jouw ware design gaat omarmen waarvoor je hier bent om te zijn, kan je jouw unieke beperkingen omzetten tot krachtige methodes.


Je profiel is een aspect dat je helpt om gemakkelijk te zien en te herkennen wie je bent. En door het te herkennen wordt het steeds duidelijker en zie je dat het bij ons allemaal in ons leven aanwezig is.


Als je niet volgens je profiel gaat leven, kan je in de val lopen om volgens iemand anders te leven die je niet bent. Een rol aan nemen die niet voor je gemaakt is. Waardoor je veel weerstand en strijd in jezelf en in relaties met anderen krijgt.


Dus vraag jezelf dit af:


Wil ik leven als mijn ware zelf? Of wil ik in de voetstappen treden van iemand anders en op de achtergrond in iemand anders leven zijn?
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page