top of page

Human Design reading Nederland

Bijgewerkt op: 11 mei 2020

Wat goed dat je wilt weten wie je nu echt bent. Ik laat je kennis maken op de meest interessante persoon op aarde. En dat ben jij!


Wat houd een Human Design reading in:

  • Wat voor type je bent & geef op basis daarvan ook wat extra advies

  • Waar je makkelijk wordt afgeleid en geconditioneerd wordt, zodat je het ziet aankomen en er rekening mee kan houden

  • Hoe je de beste beslissingen kan maken die je verder gaan helpen in je leven.

  • Waarom je hier op aarde bent en wat je levensdoel is


Wanneer ik een Human design reading geef (en toen ik zelf een human design reading had ervaren) is het veel voorkomend dat de informatie die je krijgt niet per se vernieuwend is. Een reading gaat bepaalde delen van onszelf bevestigen waar we lang over getwijfeld hebben in ons hele leven. Een reading geeft vaak toestemming voor dingen die we echt zouden willen, maar "te mooi om waar te zijn" leken. Natuurlijk kunnen er wat verassingen naar voren komen! Maar uiteindelijk zie ik mensen door Human Design terugkeren naar hun eigen intuïtie en autonomie. Terug naar je eigen innerlijke stem. Het is als een herinnering van "oh ja, oh ja, ik kan het zelf! Mijn innerlijke stem is mij aan het leiden en dat is altijd al zo geweest Het is zo leuk om een Human design reading te delen met iemand. Ik houd ervan om mensen hun zelf te leren begrijpen. En te connecteren met hun echte zelf, waardoor ze weer in hun kracht gaan staan! “Dit is waarom ik graag human design readings geef ”


Klik hier op de link om een reading te boeken: Persoonlijke Human Design Reading


Let op: ik heb je datum, tijd en plaats van geboorte nodig voor de reading. Als je jouw geboortetijdstip niet weet kan je deze gratis aanvragen bij de gemeente waar je geboorte geregistreerd werd.
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


bottom of page