top of page

De Kracht van Affirmaties

Affirmaties zijn krachtige, korte, uitspraken die helpen om je een positieve bevestiging te geven. Je zet hiermee ( vaak onbewuste) negatieve gedachtepatronen om in positieve, wat doorwerkt op alle gebieden van je leven. Positieve affirmaties krachtig uitspreken, helpt om je focus te veranderen en de richting van je leven te bepalen.


Waarom affirmaties gebruiken?

Heb je ooit een hele dag lang je gedachten geïnventariseerd? Zo niet, dan moet je het zeker proberen, want je zou versteld staan van het aantal negatieve gedachten dat door onze hersenen loopt. Hier komen de bevestigingen. Velen van ons gebruiken onbewust affirmaties in stilte, maar op een negatieve manier als we bij onszelf denken aan dingen als: "Ik kan dit niet" of "Ik ben daar te dom voor". Maar als je bewust positieve affirmaties begint te gebruiken, zul je niet alleen je gedachten beginnen te veranderen, maar zul je ook je leven beginnen te veranderen. Waarom? Omdat als je gelooft dat iets waar is, dan begin je dezelfde energie naar je toe te trekken, uiteindelijk, 'als trekt het aan als'. Dus... hoe positiever je gedachten zijn, hoe positiever de dingen in je dagelijks leven zullen zijn.

Hoe gebruik ik affirmaties?


Affirmaties zijn positieve uitspraken die je hardop of stilzwijgend kunt uitspreken.


Idealiter beginnen in de ochtend - misschien zelfs een stuk papier met een bevestiging op je badkamerspiegel om je eraan te herinneren. Probeer dan zo vaak mogelijk te herhalen gedurende de dag (soms doe ik het hardop, maar meestal doe ik het in stilte).

Change your thoughts…

Change your life.


Affirmaties gebruiken samen met de Aurasprays!


Op elk flesje van de “Empower by Design” aura sprays, staat een affirmatie welke bij het centrum en de spray past, gebaseerd op de wijsheid van de negen centrums van Human Design. De combinatie van het symbool op het flesje van de aura spray, met de samenstelling van de spray en het uitspreken van de affirmatie, maakt het een krachtig geheel om je leven in balans te brengen. De Aura spray in combinatie met de affirmaties heb je de perfecte combinatie die je leven kunnen beïnvloeden op een positieve manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page