top of page

9 centers Human design

๐”ผ๐•ฃ ๐•ซ๐•š๐•›๐•Ÿ ๐Ÿก ๐”ผ๐•Ÿ๐•–๐•ฃ๐•˜๐•š๐•– โ„‚๐•–๐•Ÿ๐•ฅ๐•ฃ๐•ฆ๐•ž๐•ค ๐•€๐•Ÿ โ„๐•ฆ๐•ž๐•’๐•Ÿ ๐”ป๐•–๐•ค๐•š๐•˜๐•Ÿ! โ โ €โ €

โ โ €

We zijn in een evolutie van het 7- energetische centrums van het chakra model aan het gaan. Dit is een evolutie die de laatste 238 jaar erg traag verloopt en zijn voltooiing nadert voor 2027. Deze evolutie voegde nieuwe niveaus van bewustzijn toe. Bewustwording is wat de mensheid voortdrijft. Voorheen tijdens de zeven centrum fase werden we gedreven door seksualiteit en de noodzaak om ons voort te planten. Als 9 centrum wezens worden we gedreven om ons te verbinden via ons bewustzijn.โ โ €

โ โ €

Elke centrum is verantwoordelijk voor het transformeren of transmuteren van energie. Dat is waar dit hele systeem over gaat - hoe je je voertuig in contact komt met de energie eromheen.โ โ €

โ โ €

Jouw voertuig is speciaal. Het is uniek, en het is ontworpen om op een zeer specifieke manier te worden behandeld. Het weten welke centrums gedefinieerd en ongedefinieerd zijn, is de eerste stap in het begrijpen van je energie.โ โ €


Gedefinieerd Center

โ €

Centrums die gedefinieerd zijn fungeren als zenders, sturen informatie uit en conditioneren het aura veld van anderen.โ โ €


Open ongedefinieerd Center

โ €

Centrums die open zijn fungeren als ontvangers, brengen de informatie en conditionering van anderen vanuit het aura veld naar binnen.โ โ €

De 9 verschillende centers zijn: โ 

  • Hoofd Center

  • Ajna Center

  • Keel Center

  • G-Center

  • Wil Center

  • Milt Center

  • Emotioneel Center

  • Sacrale Center

  • Wortel Center

Wil je graag meer informatie over wat jouw centrums zijn en wat het voor je persoonlijk allemaal betekent? Boek dan een persoonlijke reading bij mij. En ik ga je alles haarfijn uit leggen wat jouw Unieke design is. zodat je kan leven als je ware zelf!

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven


bottom of page