top of page

Wat betekent Human Design voor mij?

Eigenlijk heel veel!

Door Human Design ben ik gaan leven als wie ik echt ben. Sommige dingen wist ik al maar er zijn ook nieuwe dingen die ik onderbewust wel wist maar niet bewust leefde. Alles gaat nu veel makkelijker. .


Ik als manifestor mag ik meer initiëren en kan ik onafhankelijk handelen en ben ik hier op aarde om verandering te brengen. .


Voor mij is het belangrijk om peace ✌️ en vrijheid 🗽 te ervaren in mijn leven en werk.


Ik heb geen constante energie en hoor daar een balans ⚖️ in te vinden. Dus geen 9 tot 5 baan.


En mijn emotionele golf helpt me om beslissingen te nemen die mij de beste ervaringen opleveren.


Mijn strategie is Actie nemen op mijn ideeën 💡 en anderen informeren over deze actie voordat ik actie onderneem.


Vooral dit laatste anderen informeren helpt me zo veel in mijn dagelijkse leven door het toe te passen. Vaak was ik al 20 stappen verder en niemand snapte me. Waardoor ik veel weerstand ervaarde. Maar nu weet ik dat door mensen te informeren ze me begrijpen en hun support krijg.


Ik weet nu ook wat mijn kern kwaliteiten zijn en valkuilen. En dit is nog allemaal maar een tipje van de sluier. Het gaat zo veel verder en dieper.


Maar door Human Design ervaar ik nu meer vrijheid en rust. Voel me krachtiger en kan meer vol power gaan!


Weet jij al welke Human Design type je bent?


42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page